fbpx

Ionela Spanu

Ionela Spanu

Mișcarea ne poate oferi echilibrul de care avem nevoie, este soluția ideală pentru sănătate și stare de bine. Am descoperit mișcarea acum 6 ani când am început să frecventez clasele de aerobic, iar la puțin timp am experimentat și alergarea în aer liber. În momentul în care am început să ma antrenez mai intens și…

Mișcarea ne poate oferi echilibrul de care avem nevoie, este soluția ideală pentru sănătate și stare de bine.

Am descoperit mișcarea acum 6 ani când am început să frecventez clasele de aerobic, iar la puțin timp am experimentat și alergarea în aer liber. În momentul în care am început să ma antrenez mai intens și să particip la diferite competiții de alergare pentru amatori am observat o schimbare benefică în stilul meu de viață. A fost și este în continuare un tip de mișcare ce reușește să mă determine să-mi depășesc limitele și să mă elibereze de orice tensiune. Din curiozitatea de a încerca cât mai multe tipuri de mișcare, am ajuns și la o clasă de Pilates într-un studio special dedicat. A fost o potrivire perfectă, deoarece asa am înțeles ce înseamnă conștientizarea, controlul și armonia propriului corp. Și, mai mult decât atât, clasele de Pilates mi-au oferit o relaxare profundă, gândurile mele fiind puse pe pauză pe tot parcursul clasei.

În momentul în care am realizat cât de important și benefic este sportul în viața mea, am decis să le transmit și celor din jurul meu tot ceea ce am învățat eu. Așa am renunțat la jobul de la birou și am urmat cursurile de: Instructor de Aerobic, Pilates, Tehnician Nutritionist și Workshopul de Corex&Postural.

De ce să participi la o clasă de Pilates? Pentru că sunt exerciții potrivite pentru oricine, indiferent de gen sau vârstă, iar prin internediul lor poți obține o postură corectă (sau te poți recupera după anumite probleme ale coloanei vertebrale), îți poți tonifia corpul într-un mod armonios și te poți deconecta de orice gând.

Te invit cu drag la clasele de Pilates să redescoperi bucuria mișcării și să faci primul pas spre schimbarea de care  simți că ai nevoie.