fbpx

Nedeea Vlasin

Nedeea Vlasin

Group Classes Teacher

Am inceput sa fac miscare la varsta de 5 ani. Atunci am pus pentru prima data piciorul intr-o sala de sport, mai exact, intr-o sala de gimnastica si inainte sa-mi dau seama, am ajuns sa practic gimnastica de performanta la clubul sportiv Deva. Au urmat 9 ani de munca si devotament, in cele din urma…

Am inceput sa fac miscare la varsta de 5 ani. Atunci am pus pentru prima data piciorul intr-o sala de sport, mai exact, intr-o sala de gimnastica si inainte sa-mi dau seama, am ajuns sa practic gimnastica de performanta la clubul sportiv Deva. Au urmat 9 ani de munca si devotament, in cele din urma am ajuns sa reprezint Romania si pe plan international, obtinand bronzul.

Chiar si dupa ce am renuntat la cariera de gimnasta si am intrat pe “bancile societatii”, am continuat sa fac sport regulat pentru ca miscarea imi aduce o stare de bine.  Am descoperit invataturi noi si imi doresc sa pot impartasi cunostintele mele in acest domeniu si sa lucrez cu persoane care isi doresc sa devina o versiune mai buna a lor atat la exterior cat si la interior.

Consider sportul ca fiind o activitate indispensabila, extrem de benefica atat pentru fizic cat si pentru psihic